Groeimagiër 🪄
Wie zoeken we?


Een groeimagiër is een Google Ads, Facebook Ads en LinkedIn wizard die enige praktische ervaring en een flinke dosis energie en gedrevenheid voor de dag kan brengen. Cijfers hebben voor jou bovendien geen geheimen.

Maar belangrijker nog: iemand die proactiviteit, heldere communicatie, expectation management en een positief klantcontact hoog in het vaandel draagt en in staat is autonoom zijn eigen klantenportfolio te beheren.

Wat we je bieden

Sfeer & gezelligheid

Wij bieden een uitdagende job binnen een jong, creatief en tof team. We zetten in op een warme en sfeervolle bedrijfscultuur.

Persoonlijke ontwikkeling

Je krijgt de kans om mee te groeien met ons jong en sterk groeiend bedrijf, je talenten te ontwikkelen en jezelf te ontplooien als sterke waarde binnen het team.

Passende vergoeding

Wij bieden hiervoor een marktconform loonpakket aan dat wordt aangevuld met extralegale voordelen.

Image

Waarom Groeimakers?

Groeimakers is een team van groeimagiërs die hun kennis en expertise ter beschikking stellen van bedrijven in alle mogelijke marktsegmenten, om hen de magische mogelijkheden van digitale marketing te doen beleven.

Vele bedrijven hebben kwalitatieve producten of een uitstekende dienstverlening, maar zijn online niet zichtbaar genoeg waardoor ze lang niet het aantal aanvragen krijgen dat ze verdienen. Daar brengt Groeimakers verandering in.

Bovendien willen we aantonen dat online communicatie ook gewoon leuk en magisch kan zijn. Controle krijgen over een continue stroom aan nieuwe klanten is een fantastisch geschenk, en onze grootste bron van energie!

Interesse? Laat het ons weten!